Sportvoeding en –dranken van Born

Of je nu in voorbereiding bent op een topwedstrijd of wilt herstellen na een recreatieve inspanning: voor ieder moment is er een passend product. We verkopen daarom diverse energierijke producten van Born die je helpen om topprestaties neer te zetten. Repen, shakes en gels die je voor, tijdens of na een training kunt gebruiken.

Natuurlijk vind je bij ons de isotone sportdrank van Born. Daarmee vul je mineralen aan, ondersteun je je uithoudingsvermogen bij het hardlopen en krijg je de belangrijkste koolhydraten binnen. Voor een goed herstel na een training hebben wij de Recovery supple shake of de Recovery bar beschikbaar. Voor een lange duurloop zul je veel hebben aan de Super Liquid Gels van Bron. Handig: deze hoef je niet te mengen met water en neem je in een handige verpakking mee.

Sportvoeding en –dranken van PowerBar

Voor de start alvast een energiebuffertje aanleggen, tijdens het hardlopen op krachten blijven of na een training of wedstrijd goed herstellen, dat kan met de producten van Power Bar.

De PowerGel Shots zorgt dankzij de speciale koolhydratenmix van glucose-fructose voor snelle energie. Ideaal voor en tijdens het sporten.

Als je meteen na school of na je werk wilt trainen, en geen tijd hebt voor een gewone maaltijd, dan is een PowerBar de oplossing. 250 milliliter water erbij en je bent klaar!

Sportdranken van Maurten

In 2015 ontdekte de makers van Maurten in Zweden hoe ze sportbrandstoffen beter verdraagbaar konden maken door hoge concentraties koolhydraten in hydrogels in te kapselen. De sportbrandstoffen, die uitsluitend op natuurlijke ingrediënten zijn gebaseerd, werden populair en een jaar later begonnen enkele van ’s werelds beste hardlopers onze producten te gebruiken. Probeer Maurten en ervaar wat het verschil is met andere sportdranken.

QWIN energy gel

Lopers company by Enno verkoopt voor de fanatieke sporter ook de QWIN iso pro gel. Deze toegankelijke isotone gel op basis van maltodextrine is geschikt voor zowel de amateur- als de professionele sporter. De gel is makkelijk op te nemen door je lichaam en is mild voor maag en darmen. Verkrijgbaar in de smaken orange en lemon.