Steven Smit, podotherapeut

Podotherapeut Steven Smit is een frisse wind in het vak. Drie jaar geleden kwam hij vers van de opleiding podotherapie in Eindhoven. Nu is hij bedrijfsleider van zeven locaties ‘Professional podotherapie’ in Noord-Holland. Weliswaar niet in zijn eentje, maar samen met zijn moeder die ook podotherapeut is in het bedrijf.

Toen kwam Enno op zijn pad, het vonkje van de multidisciplinaire aanpak van de Lopers Company by Enno sprong meteen over op Steven! ‘Door samen te werken, kunnen we een veel breder gebied beslaan.’ En zo is het.

Wat doet een podotherapeut in onze hardloopwinkel?

Wat Steven kan betekenen voor hardlopers? Iedereen heeft voeten, en eerlijk is eerlijk: hardlopen doe je op je voeten. Daarom kijkt hij natuurlijk naar de voeten, maar ook naar de aanleiding van de klacht. Is het overbelasting? Zijn er problemen met de enkel, knie of heup? Wat het ook is, Steven maakt steunzooltjes op medische basis tegen uiteenlopende klachten.

Iets voor mensen kunnen betekenen, mensen kunnen helpen, dat is wat hem drijft. Daarom zet hij zijn expertise in voor hardlopers bij de Lopers Company.