RECENSIES

WINKEL

Kevin Stroek
Enno stond aan het begin van mijn hardloopcarriere en mede dankzij zijn leuke trainingen met veel aandacht voor techniek ben ik enthousiast geworden en nog steeds gedreven om verantwoord sneller te worden! De mooie nieuwe hardloopwinkel in Heemstede is voorzien van video-analyse apparatuur, maar vooral Enno’s expertise is bepalend geweest in de keuze voor een nieuwe schoen. Uitstekende service!

Bob Zuidema
Deskundig geholpen bij het uitkiezen van nieuwe runners, helemaal tevreden!

Simone Tanner
Deskundig geholpen bij het uitkiezen van nieuwe runners, helemaal tevreden! Als ik na mijn rondje hardlopen thuis kwam wist ik nooit hoe snel ik die knellende sportbeha uit moest trekken, denk dat de meeste dames dit wel herkennen als ik zeg dat dat nog moeilijk gaat ook! Daarnaast had ik vaak pijn in mijn nek van die halter beha’s die overal te koop zijn. Tot ik bij Lopers Company by Enno de Brooks beha zag hangen, super goed geholpen door Lizzy Bermudez bij het zoeken van de juiste maat en vervolgens een leuke kleur gekozen. Wat een verademing, een sportbeha die niet knelt, niet trekt aan je nek en gewoon super makkelijk aan en uit gaat! Ondertussen heb ik er een aantal in de kast liggen in verschillende kleuren en heb ik al een nieuwe kleur besteld voor het najaar, ik ben super blij met deze fijne beha maar vooral met de goede service die ik daarbij kreeg van Lizzy.

Wendy Maria Dekker
Net prachtige hardloopschoenen gekocht. Superservice. Geduldig, aardig en zeer professioneel

Trisha Bolte
Onlangs heb ik bij Lopers Company Heemstede nieuwe hardloopschoenen aangeschaft. Eerst werd er een loopananalyse gedaan en mede aan de hand daarvan een passende schoen voor mij uitgezocht.  Ik ben heel goed geholpen en enorm tevreden met de Mizuno’s die Enno mij geadviseerd heeft.
Enno is een zeer ervaren hardloper met enorm veel kennis over de hardlooptechniek. Zijn hardlooptrainingen zijn dan ook een aanrader als je je hardlooptechniek wilt verbeteren. En de trainingen zijn niet alleen heel leerzaam maar ook nog eens super gezellig!

TRAININGEN

Nynke Driesens
Trainen met Enno is een absolute aanrader!, of je nou een beginner bent of een gevorderde loper die graag wat meer wil leren over looptechniek en hoe blessures te vermijden. Enno heeft aandacht voor de individuele loper, en traint met veel passie.
Verder is het lopen in een loopgroep niet alleen een enorme motivator, het is ook nog eens gezellig!

Anne Bergsma
De trainingen van Enno zijn helder, leerzaam, goed te doen (als beginner heel belangrijk!) en ook nog erg gezellig. Je krijgt voor elke training handige informatie over bijvoorbeeld looptechniek, ademhaling en voeding. Het is een compleet programma waarbij je het (veilige en blessurevrije) schema van de athletiekvereniging volgt. Ik ben zelf van een bankhanger gegaan naar 40 minuten kunnen hardlopen en vind het heerlijk! In combinatie met gezond eten ben ik al 5 kilo afgevallen. Bovendien is de cursus heel schappelijk geprijsd. Ik ben tot nu toe superenthousiast over de trainingen van Lopers Company by Enno en zit eraan te denken om ook de vervolgcursus te gaan doen.

Freya Van Offeren
De wekelijkse trainingen volg ik met plezier. Ik begon ooit met 5km en dit was ook mijn maximale prestatie. Nu loop ik met gemak 10!! Dit had ik niet kunnen bereiken zonder de looptrainingen. Het gaat niet vanzelf, maar voorop staat plezier, genieten en blessure vrij hardlopen. Wie wil dat niet?! Door de opbouw van de trainingen ben ik ook zekerder van mijn prestaties geworden. Na de cursus ga ik meedoen aan hardloop evenementen.

Petra van der Spek
De trainingen van Enno hebben mij destijds goed voorbereid op mijn eerste halve marathon. Het waren zeer motiverende trainingen en met een fijne opbouw. De trainingen waren ook zeer afwisselend qua techniek, kracht, loopscholing en opbouw in duur. Dit alles in een goede sfeer. Een absolute aanrader!

Tialda Hoogeveen
Trainen met Enno is je prestaties verbeteren. Dankzij versnellingen, heuveltraining en krachttraining (bootcamp) tijdens een duurloop word je sterker. En Enno daagt je uit om elke keer net iets sneller te gaan dan de vorige keer. Natuurlijk met respect voor je eigen grenzen, en een goede sfeer. Trainingen van Enno brengen je verder!

Niels Broekhoff
De hardlooptrainingen gevorderden bij Enno heb ik als zeer fijn ervaren. Enno is een bekwaam trainer en hij heeft er voor gezorgd dat ik bewust ben van de manier waarop ik hardloop en wat ik er aan moet doen om effectiever te lopen. De sfeer is fijn en gemoedelijk en de lessen zijn altijd in een vast stramien opgebouwd waardoor je weet wat er gaat komen. Kortom hardlopen bij Enno is Top!