Hardlopen doe je in de lucht

Hoe luchtiger je loopt hoe beter. Want wie zo weinig mogelijk grondcontact heeft, is zo veel mogelijk in de lucht. En hoe minder je de grond raakt, hoe kleiner de kans op blessures en hoe hoger de snelheid. Dat kan alleen met de juiste techniek en de beste spullen. Juist daarvoor ben je bij Lopers Company by Enno aan het juiste adres.

Tot snel!

Enno Aerts

CONTACT

handtekening-enno

enno-aerts-hardloopcoach
vlak-gedeelte-hr

Advies op maat voor duurzaam lopen

Bij Lopers Company by Enno vind je alleen met zorg uitgekozen kwaliteitsproducten. Daarom verkopen wij kleding en schoenen van de merken New Balance, Saucony, Mizuno en Brooks.
En …een special, een lichte loopschoen voor de snellere loper! Uiteraard zijn ook al onze gadgets van bewezen kwaliteit. Wat je ook zoekt, wij staan klaar voor advies op maat!

BEKIJK DE WINKEL
loopband-winkel

Loopanalyse

Of je nou een beginnend hardloper bent of je vijfde marathon loopt: goede schoenen zijn een vereiste. Daarom helpt Lopers Company by Enno jou bij het maken van de juiste keuze. Onze medewerkers zijn ervaren hardlopers en experts op het gebied van het analyseren van voeten. Op een speciale baan in de winkel maken we een videoanalyse van je voeten tijdens het lopen.

KOM LANGS

HARDLOOPTRAININGEN

Voor de beginnende loper tot de zeer ervaren loper: Lopers Company by Enno biedt dé trainingen voor jou. Iedere week neemt onze ervaren en gecertificeerde trainer jou mee naar jouw einddoel.
Klik hier voor de trainingstijden.

beginner-icon

BEGINNERS

VAN-5-TOT-10

GEVORDERDEN

gevorderden

JAARKAART

seizoen

SEIZOEN