Wie Lopers Company by Enno binnenloopt, treft daar Enno Aerts en/of Lizzy Bermudez aan. Beide zijn ze specialist in hun vak en geven vanuit persoonlijke ervaring advies op maat bij jouw inkopen en trainingsschema.

Lizzy Bermudez

Lizzy Bermudez is verkoopmedewerker van Lopers Company by Enno. Hoewel, met het woord verkoopmedewerker doe je haar te kort. Zij is: adviseur, marketeer, sportvrouw en dus een verkoper die weet waar ze over spreekt.

Het begon 4,5 jaar geleden allemaal als een bijbaan. Toen werkte ze naast haar studie bewegingsleer aan de VU in een hardloopspeciaalzaak in Amsterdam. De bijbaan werd een baan, al snel werd ze bedrijfsleider en was ze verantwoordelijk voor de financiën, marketing, personeel, inkoop en verkoop.

Eigenlijk was ze voetballer, dat hardlopen kwam later. Pas toen ze niet langer voor AZ/Telstar uitkwam in de eredivisie, ruilde de middenvelder haar noppen in voor hardloopschoenen. Sindsdien is ze verslingerd, uiteraard.

Blessurepreventie

Bij Lopers Company by Enno adviseert Lizzy je bij al je vragen, of het nou gaat om de juiste loopschoenen, het gebruik van een hartslagmeter of haalbare loopschema’s. Iemand is een goede verkoper als hij luistert naar een klant, aldus Lizzy. ‘Tegelijkertijd moet je niet bang zijn om advies te geven, zolang het maar adviserend en nooit dwingend is. Verkopen is een soort samenwerking aangaan met de klant. Mijn specialisme is blessurepreventie, een goede looptechniek is verbonden aan blessurepreventief lopen. Op dat aspect kan ik mensen goed adviseren.’

Dat ze daarnaast ook nog eens een kei in marketing en hartstikke aardig is, maakt dat je met Lizzy in de winkel altijd goed zit.