Wie Lopers Company by Enno binnenloopt, treft daar Enno Aerts en/of John Robberts aan. Beide zijn ze specialist in hun vak en geven vanuit persoonlijke ervaring advies op maat bij jouw inkopen en trainingsschema.

John Robberts

John Robberts is verkoopmedewerker van Lopers Company by Enno. Hoewel, met het woord verkoopmedewerker doe je hem te kort. Hij is: adviseur, masseur, trainer en dus een verkoper die weet waar hij over spreekt.

Hardlopen is al jaren zijn grote hobby. Naast zelf hardlopen geeft John al jaren aan zijn loopgroep in Nieuw-Vennep training. Begin 2018 besloot hij om zich alleen nog maar met hardlopen bezig te houden. Naast allerlei ander hardloop bezigheden kan je John in de winkel aantreffen en geeft hij wekelijks één van de trainingen.  

Blessurepreventie

Bij Lopers Company by Enno adviseert John je bij al je vragen, of het nou gaat om de juiste loopschoenen, het gebruik van een hartslagmeter of haalbare loopschema’s. Iemand is een goede verkoper als hij luistert naar een klant, aldus John. ‘Tegelijkertijd moet je niet bang zijn om advies te geven, zolang het maar adviserend en nooit dwingend is. Verkopen is een soort samenwerking aangaan met de klant. Mijn specialisme is blessurepreventie. Als masseur weet ik alles van spieren en pezen en de mogelijke (over)belasting van deze. Een goede looptechniek is verbonden aan blessurepreventief lopen. Op dat aspect kan ik mensen goed adviseren.’

Dat hij daarnaast ook nog eens hartstikke aardig is, maakt dat je met John in de winkel altijd goed zit.