Tijdens de cursus Hardlopen voor Beginners bouw je het hardlopen veilig en gedoseerd op.
Een gecertificeerd trainer leert je hoe je technisch goed loopt.

  • Langzaam en veilig opbouwen en leren hoe je technisch goed loopt. Lopen is leuk!
  • Start op donderdag 15 september en maandag 31 oktober 2022
  • Elke week een groepstraining van 19:00 tot 20:30 uur
  • Start in de zomer vanaf Buitenplaats Leyduin en in de winter vanuit het Runninghouse Binnenweg 35 te Heemstede.
  • 13 trainingen incl. schema voor € 97,50

Gefeliciteerd, je hebt de stoute schoenen aangetrokken: jij gaat beginnen met hardlopen! Lopers Company by Enno gaat je leren op een duurzame wijze te hardlopen. Gezellig en gemoedelijk.

Misschien heb jij jarenlang niet gesport of doe je al jaren aan sport, maar wil je nu kennismaken met hardlopen. Speciaal voor jou hebben wij dan de training ‘Hardlopen voor Beginners’. Onder deskundige begeleiding van onze ervaren en gecertificeerde trainer ga je in 13 weken het hardlopen langzaam en veilig opbouwen en leren hoe je technisch goed loopt. Aan het eind van deze training kun jij minstens 40 minuten onafgebroken hardlopen!

Bij Lopers Company by Enno krijg je afwisselende trainingen en oefeningen die je loopkracht bevorderen en erop gericht zijn je conditie en looptechniek te verbeteren. Dat doen we in een groep. Samen trainen is gezellig, stimuleert en maakt het makkelijker om vol te houden.

Je zult merken: je conditie verbetert, je krijgt meer spiermassa en het bereiken van jouw persoonlijke hardloopdoel geeft je zelfvertrouwen!

Dankzij persoonlijk en deskundig advies haal jij het beste uit jezelf en blijf je gemotiveerd.

In de eerste 6 weken bouw je het hardlopen langzaam op. Stukken hardlopen worden afgewisseld met tussendoor wandelen. Tijdens de 7e training doe je een test door 20 tot 25 minuten hard te lopen. Je loopt in je eigen tempo. Maak je geen zorgen, dit gaat ook jou lukken.

Vanaf week 8 stroom je door naar de vervolggroep de Light groep. Deze trainen op maandag, dinsdag en donderdag, ook om 19 uur. Zo krijg je meer mogelijkheden om te trainen.

Aan de hand een loopschema, dat je van ons krijgt, kun je ook de rest van de week werken aan het bereiken van jouw doel. Het schema bevat huiswerktrainingen die je alleen of samen met anderen uit deze hardloopgroep kunt doen.

Heb je na deze training de smaak te pakken? Dan kan je doorgaan en de groep Gevorderden Light of wellicht doorstromen naar de groep Gevorderden Medium.

Onze trainster Marchien Slim verteld in het artikel Iedereen kan (leren) hardlopen meer over de cursus Hardlopen voor Beginners.

Wil je meer info, loop dan gerust binnen bij ons Runninghouse op de Binnenweg 35 in Heemstede.

Inschrijven voor de hardlooptraining ‘Hardlopen voor Beginners’ kan in de winkel of met onderstaand formulier.

1e VoorjaarRun Lopers Company by Enno vrijdag 10 mei Marcel Klarenbeek Binnenweg 35 Heemstede RunningHouse
Hardlopen voor Beginners Loper Company by Enno Heemstede hatdloopspeciaalzaak hardloopwinkel winkel loopschool hardloopschool kleding schoenen trainingen Enno Aerts John Robberts
  • Prijs: