Je bent een ervaren loper en wilt je verder als hardloper ontwikkelen. Soms of juist met regelmaat loop je een wedstrijd. Je wilt door! Lopers Company by Enno helpt je verder om aan je looptechniek te werken. Een proeftraining is altijd mogelijk.

  • Bouw je conditie en techniek verder op en bereik die volgende mijlpaal!
  • Instromen is op elk moment mogelijk
  • Elke maandag, dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.30 uur
  • Start in de winter vanuit het Running House Binnenweg 35 in Heemstede en in de zomer vanaf Buitenplaats Leyduin
  • 13 weken trainen voor € 97,50 en een jaarkaart voor € 195
  • We maken een individueel hardloopschema voor je
  • Kom voor een proeftraining!

HARDLOPEN ZIT IN JE SYSTEEM!

Hardlopen is één van je hobby’s. Wellicht wel je grootste. Je doet het met veel plezier en misschien wil je graag werken aan je volgende doel. Dat kan als je de trainingen voor Gevorderden volgt. Naast een gezamenlijke training krijg jij een persoonlijk schema. Wij hebben individuele en aantrekkelijke schema’s voor elk gewenst doel. Aan de hand van dit loopschema kun je ook de rest van de week werken aan het bereiken van jouw doel. Alleen of samen met anderen uit deze hardloopgroep.

Bij Lopers Company by Enno krijg je afwisselende trainingen en oefeningen die je loopkracht bevorderen en erop gericht zijn je conditie en looptechniek te verbeteren. Dat doen we in een groep. Samen trainen stimuleert en maakt het makkelijker om vol te houden.

Onder deskundige begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde trainers behaal jij jouw volgende doel. Dankzij ons persoonlijk en deskundig advies haal jij het beste uit jezelf en blijf je gemotiveerd.

LOOPSCHEMA EN PERSOONLIJK ADVIES

Bij Lopers Company by Enno krijg je afwisselende trainingen en oefeningen die je loopkracht bevorderen. Zo werk je verder aan je conditie en je looptechniek en krijg je meer spiermassa. We trainen in een kleine, gezellige groep. Samen trainen stimuleert en maakt het makkelijker om vol te houden.

Dankzij de persoonlijke begeleiding en een loopschema op maat bereik je die volgende hardloopmijlpaal. Dat geeft je zelfvertrouwen en smaakt vaak naar meer! Een proeftraining is altijd mogelijk.

Wil je daarna aan een hardloopwedstrijd meedoen én een mooie tijd neerzetten? Dan kun je door met een gerichte training voor een specifieke hardloopwedstrijd. Bijvoorbeeld de Haarlemmermeer Run, de Dam tot Damloop of de Halve van Egmond.

Wil je meer info, loop dan gerust binnen bij ons Runninghouse op de Binnenweg 35 in Heemstede

EEN PROEFTRAINING IS ALTIJD MOGELIJK. KOM JE OOK?

Met onderstaand formulier meld je je gemakkelijk aan voor een hardlooptraining voor gevorderden.

  • Prijs: