Onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde trainer, ga je in 13 weken van 10 naar 15 kilometer. Met persoonlijk loopschema en advies.

  • Bouw je conditie en techniek verder op en bereik die volgende mijlpaal!
  • Elke dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30 uur
  • Instromen is op elk moment mogelijk
  • Start vanuit het Running House Binnenweg 35 Heemstede
  • 13 trainingen inclusief hardloopschema voor € 97,50
  • Kom voor een proeftraining!

Van 5 naar 10 kilometer

Je hebt die mijlpaal bereikt: 5 kilometer achter elkaar hardlopen. Misschien heb je zelfs meegedaan aan een loopevent. Hoe dan ook: dit smaakt naar meer, jij wilt verder!

In deze training gaan we eraan werken dat je 10 kilometer achter elkaar kunt hardlopen. Onder deskundige begeleiding van onze ervaren en gecertificeerde trainer, ga je in 13 weken van 5 kilometer naar 10 kilometer.

Bij Lopers Company by Enno krijg je afwisselende trainingen en oefeningen die je loopkracht bevorderen en erop gericht zijn je conditie en looptechniek te verbeteren. Dat doen we in een groep. Samen trainen stimuleert en maakt het makkelijker om vol te houden.

Dankzij ons persoonlijk en deskundig advies haal jij het beste uit jezelf en blijf je gemotiveerd.

LOOPSCHEMA EN PERSOONLIJK ADVIES

Aan de hand van een loopschema kun je ook de rest van de week werken aan het bereiken van jouw doel. Alleen of samen met anderen uit deze hardloopgroep doe je 2 Huiswerktrainingen..

Je zult merken: je conditie verbetert, je krijgt meer spiermassa en het bereiken van een nieuwe hardloopmijlpaal geeft je zelfvertrouwen!

Als bekroning op de training kun je natuurlijk meedoen aan een gezellige 10 kilometer loop!

Heb je na deze training de smaak te pakken? Kijk dan eens of onze hardlooptraining ‘Van 10 naar 15 kilometer’ iets voor je is.

Met onderstaand formulier meld je je gemakkelijk aan voor de hardlooptraining ‘Van 5 naar 10 kilometer’.

  • Prijs: 97,50 €