Onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde trainer, ga je in 13 weken van 10 naar 15 kilometer. Met persoonlijk loopschema en advies.

  • Sneller en verder lopen met op termijn mogelijk een halve marathon.
  • Elke dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.30 uur
  • Instromen is op elk moment mogelijk
  • Start vanuit het Running House Binnenweg 35 te Heemstede
  • 13 trainingen inclusief hardloopschema voor 97,50

Van 10 naar 15 kilometer

Je hebt die mijlpaal bereikt: 10 kilometer achter elkaar hardlopen. Misschien heb je meegedaan aan een event. Of wie weet zit je al jaren op 10 kilometer en wil je nu weten hoe het is om verder en langer te lopen. Hoe dan ook: dit smaakt naar meer, jij wilt verder.

In deze training gaan we eraan werken dat je 15 kilometer achter elkaar kunt hardlopen. Onder deskundige begeleiding van onze ervaren en gecertificeerde trainer, ga je in 13 weken tijd van 10 kilometer naar 15 kilometer.

Inhoud training

Bij Lopers Company by Enno krijg je afwisselende trainingen en oefeningen die je loopkracht bevorderen en erop gericht zijn je conditie en looptechniek te verbeteren. Dat doen we in een groep. Samen trainen stimuleert en maakt het makkelijker om vol te houden en het beste uit jezelf te halen.

Dankzij persoonlijk en deskundig advies voorkom je blessures en kun je werken aan persoonlijke doelen.

Aan de hand van een loopschema kun je ook de rest van de week werken aan het bereiken van jouw doel. Alleen of samen met anderen uit deze hardloopgroep.

Resultaat training

Al tijdens de trainingen merk je dat je conditie verbetert. Je spiermassa neemt toe en het bereiken van iedere nieuwe hardloopmijlpaal geeft je zelfvertrouwen!

Als bekroning op de training kun je natuurlijk meedoen aan een 15 kilometer loop!

Met onderstaand formulier meld je je gemakkelijk aan voor de hardlooptraining ‘Van 10 naar 15 kilometer’.

  • Prijs: 97,50 €