Zoek je een goede hardloopschoen die comfort biedt én je helpt om beter en sneller te lopen, dan ben je in onze winkel aan het goede adres. Dankzij een professionele loopanalyse zorgen we ervoor dat een nieuwe schoen past bij je voet én bij jouw manier van lopen. Met dit maatadvies krijg jij schoenen die je optimaal comfort bieden bij het hardlopen en verklein je de kans op blessures.

Merken heren hardloopschoenen

In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment hardloopschoenen voor heren. We voeren verschillende merken, waaronder de nieuwste collecties van:

  • Brooks
  • Hoka One One
  • Mizuno
  • New Balance
  • Saucony
  • Asics

Bij de Lopers Company heb je een ruime keuze uit modellen en kleuren. Maar bovenal moet een schoen functioneel zijn. Want alleen dan haal je je gewenste loopresultaat én loop je lekker.

Advies bij iedere schoen

Iedere hardloopschoen heeft een andere demping, pasvorm en stabiliteit. Ook je bouw, de ondergrond waarop je loopt en de manier waarop je je je voet afwikkelt tijdens het hardlopen zijn van invloed op je schoenkeuze. Daarom is onze loopanalyse zo belangrijk: met een video-analysesysteem dat analyseert hoe jij loopt kunnen wij precies zien welk type schoen bij je past.

De juiste maat

Veel lopers hebben hardloopschoenen die een halve tot hele maat groter zijn dan hun ‘gewone’ schoenen. Tijdens het lopen zetten je voeten iets uit en heb je die extra ruimte nodig om klachten te voorkomen. Of je nou net begint met hardlopen of jaarlijks meedoet aan talloze loopjes, vraag ons gerust om advies. In onze winkel werken hardlopers met uitgebreide productervaring.

De aanschaf van goede hardloopschoenen

Een goede schoen is een investering. Natuurlijk in geld, maar ook in tijd. We merken dat sommige lopers geneigd zijn om bij een nieuwe schoen automatisch te kiezen voor een soortgelijk, net iets nieuwer model van hetzelfde merk. Zij gaan ervanuit dat deze net zo goed zit en loopt als de oude schoen. Vaak klopt dat, maar soms wijkt een nieuwer model behoorlijk af van voorgaande modellen. Daarom is het beter om voorzichtig te zijn en je opnieuw goed te laten adviseren. Wij trekken die tijd graag voor je uit zodat je zeker weet dat je volgende schoen opnieuw de juiste schoen is.