Topprestaties lever je op topschoenen. Daarom verkoopt Lopers Company by Enno niet alleen de beste hardloopschoenen, wij geven ook uitgebreid advies op maat. Want of je nu een hardloopschoen zoekt voor een neutraal pronatietype, overpronatie of supinatie, de juiste hardloopschoenen helpen jou je pr te verbeteren.

BELANGRIJK BIJ DE AANSCHAF VAN EEN HARDLOOPSCHOEN

De schoen moet zo lekker mogelijk zitten, natuurlijk. Maar dat is lang niet het enige. Je bouw, de ondergrond waarop je loopt, zoals bos of asfalt, en de manier waarop je je je voet afwikkelt is van groot belang voor je schoenkeuze. Omdat iedere hardloopschoen een andere demping, pasvorm en stabiliteit heeft, is het belangrijk dat je je goed laat adviseren en een testrondje loopt op je nieuwe hardloopschoenen. Om tot de juiste keuze te komen, biedt Lopers Company by Enno een uitgebreide loopanalyse met een video-opname en een digitale afdruk van je voet op de voetplaat die analyseren hoe jij loopt. Zo kunnen wij precies zien welk type hardloopschoen bij je past.

WIE DE SCHOEN PAST …

Warmte, vocht: je voeten zetten een beetje uit tijdens het hardlopen. Daarom hebben veel lopers hardloopschoenen die een halve tot hele maat groter zijn dan hun dagelijkse schoenen. Die extra ruimte is nodig om klachten te voorkomen.

NIEUWE HARDLOOPSCHOENEN KOPEN

Bij het kopen van een nieuwe hardloopschoen kiezen sommige lopers voor de nieuwe versie van het model dat ze al hebben. Ze denken dat deze hetzelfde loopt als het model dat ze in huis hebben. Maar een fabrikant verbetert en vernieuwd constant, een hardloopschoen die hetzelfde lijkt kan daardoor toch net anders zijn. Kom daarom gewoon langs in de winkel aan de Binnenweg in Heemstede, neem je oude hardloopschoenen mee en laat je adviseren bij het kopen van je nieuwe schoenen. Alleen zo kom je verder.

MERKEN HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN

In onze winkel vind je hardloopschoenen voor heren van verschillende merken, wij hebben een ruime keuze uit modellen en kleuren van de merken:

  • Brooks
  • Mizuno
  • New Balance
  • Asics
  • Saucony
  • 361°
  • Vibram Fivefingers
ASICS CUMULUS 21 MEN
ASICS DYNAFLYTE 4 MEN
ASICS GT-2000 9 MEN
ASICS GT-4000 2 MEN
ASICS KAYANO 27 MEN
ASICS PURSUE 7 MEN
BROOKS ADRENALINE 20 MEN
BROOKS GHOST 13 MEN
BROOKS GLYCERIN 18 MEN
BROOKS LAUNCH 7 MEN
BROOKS LEVITATE 4 MEN
BROOKS TRANSCEND 7 MEN