Een goede hardloopschoen past bij je voet én bij jouw manier van lopen.
In onze winkel doen we daarom eerst een hardloopanalyse, zodat we je goed kunnen adviseren. Zo krijg jij de schoenen die je optimaal comfort bieden bij het hardlopen, loop je beter en sneller én verklein je de kans op blessures.

TIPS VOOR HET KOPEN VAN GOEDE HARDLOOPSCHOENEN

Iedere hardloopschoen heeft een andere demping, pasvorm en stabiliteit. Ook je bouw, de ondergrond waarop je loopt en de manier waarop je je voet afwikkelt tijdens het hardlopen is van invloed op je schoenkeuze. Daarom is een loopanalyse zo belangrijk: met een video-analysesysteem dat analyseert hoe jij loopt kunnen wij precies zien welk type schoen bij je past.

DE JUISTE MAAT

Veel lopers hebben hardloopschoenen die een halve tot hele maat groter zijn dan hun ‘gewone’ schoenen. Tijdens het lopen zetten je voeten namelijk iets uit en heb je die extra ruimte nodig om klachten te voorkomen. Of je nou net begint met hardlopen of jaarlijks meedoet aan talloze loopjes, vraag ons gerust om advies. In onze winkel werken hardlopers met uitgebreide productervaring.

NIEUWE HARDLOOPSCHOENEN KOPEN

Bij het kopen van een vervangende schoen kiezen sommige lopers voor een soortgelijk, net iets nieuwer model van hetzelfde merk. Zij gaan ervan uit dat deze net zo goed zit en loopt als de oude hardloopschoen. Toch is het beter om voorzichtig te zijn en je opnieuw goed te laten adviseren. Dat kost niets extra en je weet zeker dat je volgende hardloopschoen opnieuw de juiste schoen is om jou te brengen waar je wilt.

MERKEN HARDLOOPSCHOENEN VOOR DAMES

In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment hardloopschoenen voor dames met verschillende merken, waaronder de nieuwste collecties van:

  • Brooks
  • Mizuno
  • New Balance
  • Saucony
  • Asics
  • 361°
  • Vibram Fivefingers

Bij de Lopers Company heb je een ruime keuze uit modellen en kleuren. Maar behalve mooi moet een schoen vooral functioneel zijn. Alleen dan haal je het gewenste loopresultaat én loop je lekker.

ASICS GT-4000 2 WOMEN
ASICS NIMBUS 23 WOMEN
ASICS KAYANO 27 WOMEN
ASICS PURSUE 7 WOMEN
ASICS DYNAFLYTE 4 WOMEN
ASICS NOVABLAST WOMEN
ASICS GT-2000 WOMEN
ASICS PURSUE 7 WOMEN