Hardloopaccessoires maken jouw hardloopoutfit af. In onze winkel helpen we je bij het vinden van wat jij zoekt.
Zo ben jij altijd klaar voor een training.

Alle hardloopaccessoires

In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan hardloopaccessoires. Want of je nou een hartslagmeter of de juiste verlichting zoekt, de Lopers Company heeft het. Natuurlijk kunnen wij je helpen bij al je vragen en geven we je advies. Krijg hier een eerste indruk van wat we zoal in de winkel hebben.

Sporthorloges

Een hardloopcoach voor om je pols, dat is wat de sporthorloges van Garmin in feite zijn. De horloges geven feedback over je locatie, snelheid, afgelegde afstand en hardloopconditie. Ook de hoogtemeters vind je erin terug. Ze bieden een hartslaganalyse en fysiologische analyse plus nauwkeurige gegevens over je contact met de grond, de verticale ratio en realtime lengte van je stappen.

Hardloopsokken en compressiekousen

Veel lopers trekken nog gewone sokken aan voor het lopen. Maar die kunnen voor vochtige voeten, blaren en nare schuurplekken zorgen. Met de hardloopsokken van Odlo en Falke voorkom je dat en ze bieden nog meer voordelen. Zo bieden ze extra demping en comfort voor de bal van je voet en de hiel, die immers veel schokken opvangen. Bovendien hebben ze een betere pasvorm dan gewone sokken en slijten ze minder.

De compressiekousen van Herzog kunnen het hardlopen verder vergemakkelijken. Ze voorkomen en verlichten blessures.

Hielspoorzooltjes

Hielspoorzooltjes verminderen de klachten die je kunt hebben met hielspoor. Soms verhelpen ze de klachten zelfs helemaal. Deskundig advies is bij hielspoor wel aan te raden. Daarom hebben we niet alleen goede hielspoorzooltjes op voorraad, maar kun je in de winkel ook deskundig advies krijgen. Podotherapeut Steven Smit vind je dan ook regelmatig in de winkel. Maak gerust een afspraak voor zijn spreekuur.

Sportvoeding en -dranken voor hardlopers

Of je nu in voorbereiding bent op een topwedstrijd of wilt herstellen na een recreatieve inspanning: voor ieder moment is er een passend product. We verkopen daarom diverse energierijke producten van Born die je helpen om topprestaties neer te zetten. Repen, shakes en gels die je voor, tijdens of na een training kunt gebruiken.

Natuurlijk vind je bij ons de isotone sportdrank van Born. Daarmee vul je mineralen aan, ondersteun je je uithoudingsvermogen bij het hardlopen en krijg je de belangrijkste koolhydraten binnen. Voor een goed herstel na een training hebben wij de Recovery supple shake of de Recovery bar beschikbaar. Voor een lange duurloop zul je veel hebben aan de Super Liquid Gels van Bron. Handig: deze hoef je niet te mengen met water en neem je in een handige verpakking mee.

De producten van Born koop je bij de betere hardloopwinkels.

Doucheproducten en hot en cold pack

Bij de Lopers Company kun je terecht voor de doucheproducten van Born.

Wat te denken van Awake Shower?! Deze douchegel geeft je een fris gevoel en is ideaal als ochtenddouche of als ontspanning na een actieve inspanning, dankzij de ingrediënten eucalyptus, menthol, rozemarijn, jeneverbes en cajaputi.

Wie zijn spieren een echte boost wil geven na een intensieve training of om een blessure onder controle te krijgen, kan gebruik maken van de hot en cold pack van Precision Training. Dit kun je als verwarmend en als verkoelend hulpmiddel gebruiken om zwellingen onder controle te houden en om pijn te verlichten.