HaarlemmermeerRun

zondag 22 mei 2022

 

Ben jij klaar voor een sportieve uitdaging?

Op zondag 22 mei 2022 vindt de Haarlemmermeer Run plaats, hét hardloopevenement van de Gemeente Haarlemmermeer. Tijdens dit evenement staan er zes looponderdelen op het programma. Start en finish zijn ook dit jaar weer in het Honkbalstadion Hoofddorp Pioniers, Nieuwe Molenaarslaan 10, 2134 AS Hoofddorp.

Starttijd Afstand
09:15 Murata Jeugdloop 1,2 km voor kinderen van 10-12 jaar
09:30 Murata Jeugdloop 1,2 km voor kinderen van 7-9 jaar
09:45 Murata Jeugdloop 1,2 km voor kinderen van 4-6 jaar
10:00 Murata G-Run 1,2 km voor deelnemers met een beperking
10:30 Wandeltocht van 10 km
11:00 MultiTankCard Halve Marathon
11:10 Univé 5 km
11:20 RunX 10 km

 

Nieuw: Wandeltocht 10 km

Trek je liever je wandelschoenen aan? Dit jaar kun je voor het eerst een wandelroute lopen door Park 21 richting Nieuw-Vennep en langs de Toolenburger Plas weer naar de finish.

Iedereen is welkom! Zowel wedstrijdlopers als recreanten. Je kunt alleen lopen of gezellig met vrienden, familie of met je collega’s of zakenrelaties in een business team (meer informatie over business teams vind je verderop in deze tekst).

Op de website https://www.haarlemmermeerrun.nl/afstanden/ kun je alle routes zien. Kies jouw favoriete onderdeel en schrijf je in via www.haarlemmermeerrun.nl/inschrijven/. Dan leggen wij je medaille vast klaar! Startnummer, tijdsregistratie en verzorging zijn inbegrepen.

Het is natuurlijk nog leuker om de Haarlemmermeer Run te lopen in het speciaal voor deze editie gemaakte hardloopshirt. Dit shirt is in verschillende dames- en herenmaten te koop voor € 12,50 en kan direct bij de inschrijving worden besteld.

Business Run
Doe samen met je vrienden, familie, collega’s en/of zakenrelaties mee aan een van de afstanden! Schrijf je dan met een of meerdere teams in. Je wordt voor het evenement ontvangen in onze VIP-ruimte. Na je prestatie kun je hier ook weer op adem komen en een drankje drinken. In 2019 liepen 41 business teams mee. Tot en met 15 mei kun je de namen van de lopers nog toevoegen via de website. Per team mogen maximaal 6 deelnemers meedoen. Samen trainen verhoogt tevens de teamspirit binnen de groep. Een team van verschillende zzp-ers kan natuurlijk ook. Het beste business team ontvangt een mooie prijs. Meer informatie en inschrijven via www.haarlemmermeerrun.nl.