Eigenaar Lopers Company Enno Aerts

Hij had een droom, een visie, waarin hij zijn passie kan delen met anderen: een hardloopcommunity. De droom werd werkelijkheid met Lopers Company by Enno. Hier vallen alle facetten van hardlopen samen met maar een doel: hardlopers verder helpen.

Enno ademt hardlopen. Op zijn tiende maakte hij kennis met de sport die hem daarna nooit meer heeft losgelaten. Van rondjes op de grasbaan in Bussum tot hele marathons: alle afstanden heeft hij sindsdien wel gelopen. Vooral de 30, zijn favoriete afstand. Ontspanning door inspanning.

Toen trainen en wedstrijden lopen niet genoeg bleken om zijn hardloophonger te stillen, besloot hij een gelicentieerde Atletiekunie-trainer te worden. De jarenlange ervaring die hij heeft opgedaan bij een atletiekvereniging, zet hij nu voort bij de Lopers Company.

Retailervaring heeft Enno opgedaan in verschillende hardloopzaken. En met een boekenkast vol boeken over de sport, is hij kortom een echte allround running specialist die iedere hardloper verder kan helpen.

Deze veelzijdige hardloopliefhebber is een groot deel van de week aanwezig in de winkel, beschikbaar voor al je specifieke hardloopvragen.

Hardlooptrainingen

Wil je meelopen met deze enthousiasteling? Vanuit de winkel in Heemstede organiseert Enno diverse hardlooptrainingen: