Even voorstellen

In mijn leven komt de liefde op de eerste plaats, op de voet gevolgd door hardlopen. De rest volgt op afstand.

Hardlopen stroomt 24/7 door mijn aderen, en dat al vanaf mijn tiende jaar. Toen liep ik mijn eerste rondjes op een grasbaan in Bussum. Later ontdekte ik dat rennen je lichaam op een gezonde manier activeert en tegelijk juist je geest ontspant. Niks lekkerder dan op een druilerige avond of juist op een zonnige ochtend je rondje te lopen. Weg van alles, één met de stad of de natuur. Begonnen in een T-shirt en op platte gympen loop ik nu in speciale renkleding en op zeer innovatieve schoenen. Inmiddels heb ik na zoveel jaren rennen de aarde minstens 1,5 keer rondgelopen.

Hardlopen zit dus in mijn bloed en ik volg alles was wat hiermee te maken heeft. De sport blijft zich ontwikkelen en ik ontwikkel mee. Elke hardloper, beginnend of ervaren, heeft vragen of loopt tegen problemen aan. Of je nu startend of gevorderd bent, voor je plezier loopt of de marathon wil rennen, jong bent of oud, als gelicentieerd Atletiekunie trainer kan ik iedereen verder helpen.

Duurzaam hardlopen

Als jij hardlopen leuk vindt verdien je het om goed te leren hardlopen. Een goede loophouding zorgt ervoor dat je minder blessures oploopt en daardoor meer en langer plezier van je lichaam – en dus je sport – hebt. Duurzaam hardlopen noem ik dat. Mijn passie is om jou dat te leren. Maar hardlopen houdt veel meer in dan alleen de looptechniek. Van de juiste kleding en schoenen die perfect (bij je) passen tot voedingstips en persoonlijke trainingsschema’s, ik geef jou samen met mijn team graag advies op maat. Dat wil zeggen afgestemd op jouw lichaam, loopervaring, motivatie en doelen.

Alles onder 1 dak

Iedere hardloper is anders en heeft dus ook andere behoeften wat betreft ondersteuning. Om in die uiteenlopende vragen te kunnen voorzien bied ik onder het dak van Lopers Company by Enno een netwerk van professionele partners. Denk daarbij aan een sportfysio- een podotherapeut, een voedingscoach of een masseur. Wat je ook nodig hebt om duurzaam te hardlopen, Lopers Company by Enno heeft het antwoord en de juiste mensen.

Community
Mijn droom is om een grote groep enthousiaste runners om mij heen te verzamelen die samen de running community Lopers Company by Enno vormen. Binnenweg 35 in Heemstede is de plek om elkaar fysiek te ontmoeten, met een gezellige stamtafel waar je wat kunt drinken, ervaringen kunt uitwisselen, vragen kunt stellen en informatie krijgt over de belangrijkste actuele ontwikkelingen in hardlopen. Daarnaast faciliteer ik de runningcommunity online via de website loperscompanyheemstede.nl. Denk aan een hardloopkalender, het aanbieden van diverse hardlooproutes in de omgeving van de winkel, hardloopclinics met toplopers of -trainers, lezingen door gerenommeerde sprekers en looptrainingen op diverse niveaus op tijden die jou goed uitkomen. Bij alles staat jouw duurzame loopplezier centraal.

Tot ziens in mijn winkel op de Binnenweg 35 in Heemstede.

Met sportieve groet,

handtekening-enno

Enno Aerts